dilluns, 25 de juliol del 2011

33a Cursa Popular Vila del Vendrell - 24/07/2011

Aprofitant el cap de setmana,  l'inici del primer període de les meves vacances i la proximitat a la localitat de El Vendrell (Tarragona), vaig participar la tarda de diumenge en una cursa popular - a sobre, gratuïta-, amb una distància aproximada de 6 kms. coincidint amb la festa major de la població... molta xafogor però molt bones sensacions a la cursa... una agradable  forma de començar vacances ;-)






















Al final de la cursa, aigua fresca, regal de samarreta commemorativa a tots els participants i sorteig de regals... que més es pot demanar? 

Penedesdigital.cat:
Més de 350 corredors a la Cursa Popular Vila del Vendrell
Aquest diumenge 24 de juliol els carrers del Vendrell tornaven a acollir la tradicional Cursa Popular Vila del Vendrell organitzada pels Corredors de Fons del municipi i el Patronat d’Esports. En aquesta ocasió eren més de 350 corredors els que prenien part d’una prova que destaca pel gran ventall d’edats dels corredors. Pel que fa a la prova de sis kilòmetres més de 200 corredors van haver de completar un circuit urbà amb sortida i arribada al carrer Doctor Robert. Els guanyadors eren Manuel Torres i Carolina Menéndez en les respectives categories masculina i femenina en una cursa en la que des de l’organització es destacava enguany el bon nivell assolit.
En tot cas, també destacava pel nombre de participants la prova per a corredors nascuts a partir de l’any 2.002 en la que participaven més d’un centenar de joves corredors. En aquesta cursa, a una distància de 350 metres, creuaven en primera posició la línia de meta Jaume Arnal i Marina Escudé. Finalment es disputava una cursa per a corredors nascuts entre el 1997 i el 2001 en la que s’imposaven Àlex Sala i Laura Girol.
El lliurament de premis va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Sergi Teruel, del regidor de Serveis Socials, Hermini Caballero, i del president del Cabrot, Salva Ferre.


Ràdio i Televisió El Vendrell:
El Vendrell corre la seva 33ena Cursa Popular
La 33ª Cursa Popular Vila del Vendrell ha estat l’acte esportiu estrella d’aquest cap de setmana, una cursa que, com cada any, s’ha dut a terme el diumenge abans de l’inici de la Festa Major. A més de la cursa, que ha comptat amb una alta participació, durant el cap de setmana s’han dut a terme dos campionats d’escacs i la segona competició d’escalada en bloc.