diumenge, 31 de juliol del 2011

2a Marxa Nòrdica i Running Nocturn amb Lluna Nova - 30/07/2011

Sortida nocturna organitzada per Font's Adventure i XTerra, botiga especialitzada en material d'atletisme, trail running i triatló, i punts de trobada per tothom que vulgui sortir a entrenar o conèixer la natura per les rodalies de Vilanova i la Geltrú.


Després de la espectacular tempesta d'estiu amb vent, calamarsa i molta aigua que va caure per la tarda, 32 esportistes ens van atrevir a sortir de casa i comprovar que a la nit, després de tempesta, arriba la calma, amb cel totalment clar i ple d'estrelles, i el bosc, amb els seus arbres plens de gotetes que esperaven lliscar i refrescar al nostre pas.
La ruta per als marxadors, amb el seu monitor Miquel, va ser de 11 kms. i 14 kms per als runners, amb el canyer Ramon al capdavant.



Una ruta per la muntanya, entre arbres i alguna urbanització, fins agafar un sender de pujada i arribar a l'Ermita de Gràcia, per les muntanyes de les rodalies de Vilanova i Sitges, on ens vam ajuntar els dos grups, per desprès, començar una baixada per senders i pistes forestals un altre cop fins al punt de sortida, la Platja del Far de Vilanova.

A la platja van muntar una taula plena de melons i síndries que va subministrar en Paco, de la "Fruiteria Carmela", del Mercat de Vilanova, que amb molta habilitat els va tallar perquè gaudíssim de valent menjant i refrescant-nos desprès de l'esforç... material de primera qualitat, fred, fred...boníssim!... l'atracon de fruita va ser per recordar! ;-)

Esperem amb candeletes la propera sortida nocturna!