dijous, 19 de maig del 2011

Entrenament especial 19/05/2011 (dijous)


Avui tocava fer una sortida especial per començar a organitzar el projecte del que serà la primera Cursa de Montbau coincidint a la festa major del barri, a principis d'octubre.

Per aquesta raó, he quedat Benjamín, fundador i "alma mater"del Club Esportiu Runners Can Barret, i ara també company de la vocalia d'esports de la junta de la AVV de Montbau, per fer un primer recorregut pels carrers i muntanyes de Montbau, prenent mides amb els GPS per intentar fer una primera aproximació d'itinerari, altimetries, etc i que al mateix temps, serà un bon entrenament de running.

Però abans de la trobada, m'he passat pel gym:

> Escalfament (el·liptica) - 10'

>>> Entrenament muscular - Life Fitness Circuit Series (Increment de pesos mínim entre sèries // Recuperació = 1') // 25'
> TS - 3x10 (Chest Press/Lat Pulldown/Seated Row/Shoulder Press/Biceps Curl/Triceps Press)
+
>>> Sessió dirigida express d'abdominals // 15'

I ara si... sortida cap a Montbau escalfant una miqueta per fer el ...

>>> Reconeixement de la Cursa de Montbau 2011... carrers i muntanyes del barri, al final ja totalment a les fosques pels boscos, mirant de no ensopegar amb cap arbre, pedra, arrel... i amb sorolls de pors senglars envoltant-nos... per sort, finalment sense cap incident a remarcar... la propera ocassió, millor portem un frontal de llum, que encara pendrem mal!
> 1 h. 12' running > 8,62 km / 331 m. desnivell positiu acumulat
> Calories consumides: 563 kcal

No em quedat molt convençuts de l'itinerari, potser podriem  ficar més muntanya i convertir "la cursa" , a seques, en la "la cursa de muntanya"... bé... ho continuem rumiant...

Finalitzat el recorregut, cap al gym de nou, al trote cotxiner (o podria dir també, al trote porcsenglater)... 

> Estiraments (10')