diumenge, 22 de maig del 2011

Sortida especial DiR Run With Us - Preparació 3a Cursa Sant Cugat DiR i recuperació de diumenge (21 i 22/05/2011)


Entrenament especial per a la preparació de la 3a Cursa Sant Cugat DiR, sobre el terreny. 

A les 9 h. quedo amb el Sergi a casa seva i agafem el cotxe camí de Sant Cugat del Vallès... arribada al DiR, deixem els trastos al vestidor i un cop ja preparat, quedem amb el grupet de 10-12 runners, nois i noies, la majoria de la zona,  i els tècnic de running (DiR Tres Torres) i sortim cap al punt de sortida de la cursa, que es troba a 3 km de distància! (sic) de les intal·lacions del DiR Sant Cugat (el dia de la cursa, haurem d'arribar d'hora, ja que tindrem "un trocet" d'escalfament fins a la sortida!). Un cop situats, fem un rodatge de 5 km. pels carrers cèntrics de Sant Cugat, per on passarà la cursa, i un cop fet el recorregut, amb bon ritme, un parell de glops d'aigua a una font, i altre cop 3 km de "sobretaula" cap al gym altre cop.

En resum:

>>> Sortida especial RWU (Preparació Cursa Sant Cugat / 1 h. 15'

> Pulsacions mitjanes: 155ppm / 80%
> Calories consumides: 902 kcal
> Distància = 11,83 km
> Banister = 53
> Nike Pegasus+27 (Km acumulats = 32 km)


S'hauria agraït una barreta energètica + beguda isotònica a la tornada al DiR Sant Cugat, però avui, la organització a destacat per la seva absència, i un cop elevada la meva queixa formal davant l'autoritat competent...

>>> Sessió dirigida express d'abdominals // 15'

> Estiraments (10')

---

Desprès de l'entrenament bastant intensiu al Vallès,  l'endemà no he sortit a córrer mitja hora com tenia planificat i he fet una sessió de recuperació activa caminant a bon ritme el recorregut de la Cursa del Barri de Mar de Cubelles (5K) que faré (en aquesta ocasió, corrent) el proper diumenge.

>>> Caminada 5K (Recuperació activa) / 1 h. 18'

> Calories consumides: 277 kcal
> Distància = 5 km
> North Face Trekking