dimecres, 4 de maig del 2011

Josef Ajram a l'EPIC5... recordem l'Informe Robinson

5 atletes
5 ironman
5 dies
5 illes
1.131 quilòmetres

Demà comença el gran desafiament... cinc atletes de tot el món han estat seleccionats per fer l’EPIC5
Josef Ajram, imatge DiR, ultraman i broker, ha estat l’únic atleta de l'estat espanyol convidat a participar en aquest repte solidari. 

Els atletes recorreran cada dia 3,8 quilòmetres nedant, 180 quilòmetres en bicicleta i 42,2 quilòmetres corrent durant 5 dies en 5 illes de Hawaii. Un total de més de 1.100 quilòmetres en tan sols 5 dies, i hauran de completar cada illa en 15 hores. “És el repte més important en el qual m’he vist implicat i que hem fa més respecte”, confessa.

Josef Ajram ha acabat 3 ultramans, 5 ironmans i 3 Marathons des Sables i és el primer esportista espanyol que ha acabat competicions tan dures com l’Ultraman de Hawaii i la del Canadà.


“Aquesta iniciativa em posa a prova una vegada més. Hawaii és un marc incomparable, però m’enfronto amb molts handicaps, com fer 5 ironmans seguits amb sol extrem, canvi horari, desplaçament en avió... fets que posen a prova el meu poder de recuperació d’un dia per l’altre.”

La idea original d’EPIC5 és de Jason Lester i és una aventura sense precedents que comença a l’illa de Kauai abans de viatjar en dies consecutius a Oahu, Molokai, Maui i Kona.
Aprofito l'esdeveniment per recuperar l'Informe Robinson protagonitzat per Josef, emés pel Canal+ el gener de 2009:

Vídeo > Ultraman: cuando el deporte supera todos los límites



Molta sort Josef!! GOOOOOOOOOOOO!!!