dissabte, 9 d’abril del 2011

Entrenament a la inauguració del circuit de running DiR- Collserola


Avui hem tingut l'ocasió d'assistir a la inauguració i primer entrenament al circuit DiR-Passeig de les Aigües
Un magnífic dia, clar, solejat, caluròs... i les vistes de Barcelona als nostres peus, impressionants!. Així, envoltats de natura, desprès de l'acte oficial i el parlament de les autoritats i altres convidats, hem fet un entrenament amb el Xavi Llobet (www.xavillobet.com), triatleta olímpic a Atlanta 2004 i un dels top ten del campionat del món de triatlons durant més de 10 anys, ha dirigit un entrenament suau per als runners que demà assistirem a la Cursa Bombers 2011, finalitzada amb estiraments i consells pràctics per a tot els que hem seguit atentament les seves indicacions. He tingut l'ocasió d'anar xerrant personalment amb ell durant tota la primera part de l'entrenament (30' de running) demostrant a banda de ser un crack a nivell esportiu, també ser un tio molt sa i enrotllat! :-)
Els que no anaven a la Cursa Bombers o anaven"més sobrats" han continuat la tirada més llarga amb els tècnics de DiR, capitanejats per l'Agus Chicón.

Desprès de l'entrenament, un parell d'Aquarius, barreta energètica i cap a casa, amb la nova samarreta tècnica del DiR Run Wih Us a recuperar-se per demà... Bombers 2011 ens espera!























Notícies a dir.cat:

El Grup DiR va estrenar el dissabte 9 d’abril el circuit de running DiR-Collserola al passeig de les Aigües. L’obertura del circuit es va emmarcar en les activitats de la Festa del Parc Natural de la Serra de Collserola, que va tenir lloc durant el cap de setmana.
Aquest circuit senyalitzat té un total de 9 km d’anada i 9 de tornada, i cobreix la distància entre el Mirador dels Xiprers (a prop de Sant Pere Màrtir) i la plaça dels Maduixers. La senyalització va en ambdós sentits del passeig i disposa de dues zones per practicar exercici físic, amb barres paral·leles col·locades a diferents altures perquè s’hi puguin fer exercicis de bíceps, pectorals, etc.
El triatleta Xavi Llobet va dirigir el primer entrenament pel nou circuit amb corredors de DiR i ciutadans que s’hi van apropar, i també hi va participar el campió d’Espanya de Trialsin, Joan Figuera.
A l’obertura hi van assistir el director general del Grup DiR, Ramon Canela; el secretari general de l’Esport, Iván Tibau; la consellera del districte Sarrià-Sant Gervasi, Sara Jaurreta; el regidor d’esports de l’Ajuntament de Sant Cugat, Xavier Amador; la regidora del Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandós; la delegada de l’alcaldia de Barcelona per a Collserola, Maribel Sánchez; la periodista i directora de relacions externes de TV3, Isabel Bosch; el director gerent del Parc de Collserola, Marià Martí, i el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep M. Antentas, entre altres representants del parc i de l’esport català.
Ivan Tibau va destacar “l’esforç que fa una entitat esportiva privada com DiR per apropar els beneficis de la pràctica esportiva als barcelonins. Aquest circuit és una mostra més del que fa DiR per Barcelona”.


-----

DiR ja té un circuit de running al Parc de Collserola

El recorregut és de 9 quilòmetres i disposa de zona d’estiraments.

DiR i el Consorci del Parc de Collserola han arribat a un acord per fer el “Circuit DiR Passeig de les Aigües” que s’inaugurarà el proper dia 9 d’abril.

Aquest circuit de running senyalitzat anirà del Mirador dels Xiprers a la Plaça dels Maduixers i seran un total de nou quilòmetres d'anada i nou de tornada. La senyalització anirà en els dos sentits del passeig i disposarà de dues zones per a la pràctica de l’exercici físic, amb barres paral·leles col·locades a diferents alçades, per tal de que la gent pugui realitzar exercicis de bíceps, pectoral, etc.

A l’acte de signatura hi han estat presents el Director General de DiR, Sr. Ramon Canela i el vicepresident executiu del Consorci del Parc de Collserola, Sr. Josep Perpinyà que han remarcat que aquesta iniciativa és molt positiva per tots els barcelonins ja que és un marc incomparable per poder practicar esport sol, en família o amb amics.


Ramon Canela
ha destacat que “la voluntat del Grup DiR és fomentar els hàbits de vida saludable i aquest acord és una eina molt important per extendre encara més els beneficis de la cultura de la pràctica esportiva. El circuit DiR-Passeig de les Aigües permetrà donar servei d’informació i millorar el seu entrenament als milers de ciutadans que practiquen el running i fan esport en un lloc tan emblemàtic de Barcelona”.

Aquest acord permetrà promocionar la pràctica i realització d’activitats vinculades a l’esport, sempre amb la cursa que requereix un paratge tan valuos com Collserola, i que acull cada any a mes de dos milions de visitants.


Vídeo
Presentació del Circuit DiRCollserola dins la Festa del Parc Natural de Collserola 2011.
Realitzat per Crator Produccions